Beautiful Plants For Your Interior

Over ons

De natuur is een levensinspiratie

Over ons

Wij zijn een van de toonaangevende internationale bloemisten die bloemen bezorgen in meer dan 100 landen. Ons team van professionele bloemisten is gespecialiseerd in kwaliteitsbloemen, planten en geschenkmanden en we staan ​​bekend om onze geweldige klantenservice.


Bloemisterij Rozet is eigendom van EC Global Promotions LTD. Ons bloemenbedrijf is opgericht in 2006 en is sindsdien verantwoordelijk voor het verzorgen van smaakvolle bloemboeketten, geschenkmanden en geschenken voor evenementen zoals feesten, bruiloften en andere gelegenheden.

Het team van Bloemisterij Rozet is toegewijd om u de hoogste kwaliteit bloemen, planten en geschenken te bieden die beschikbaar zijn tegen de juiste prijs. Elke klant is erg belangrijk voor ons en we streven ernaar om onze uiterste professionele aandacht te besteden aan elke bestelling. Al ons personeel is toegewijd aan het leveren van het hoogste niveau van klantenservice.

U kunt er zeker van zijn wanneer u bij ons een bestelling plaatst, uw tevredenheidsgarantie is altijd inbegrepen. Of u nu bloemen wilt laten bezorgen of een fruitmand, onze ervaren bloemenconsulenten helpen u altijd graag bij het selecteren van het perfecte boeket of cadeau.

Over onze diensten

0
tevreden klanten
0
Producten